Baby Luxury biedt een ruim assortiment in baby kleertjes & accessoires.

Voor iedere collectie reizen wij maar liefst 5.000 KM af om zorgvuldig elk item uit te kiezen. Wij kiezen voornamelijk voor 100% biologisch katoen. Het tere babyhuidje verdient het best, namelijk het meest zachte katoen.

Om onze exclusiviteit te behouden kiezen wij ervoor om van elk item slechts een aantal op voorraad te hebben.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt. Bij Baby Luxury shop je dan ook de meest comfy outfitjes.

Onze collectie past mooi met de accessoires, wij kiezen voor dezelfde kleurlijn. Zo heb je altijd een leuke set te combineren.

Weet je het geslacht nog niet? Bij Baby Luxury zit je altijd goed met één van onze unisex items. Wij hebben een ruim assortiment in unisex kleertjes.

Heb je vragen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via onze Instagram, per Whatsapp of via E-Mail. Wij staan je graag te woord.

Liefs,

Baby Luxury 🤎.

Follow us on Instagram and Facebook

logo-baby-luxurynl

Wie zijn wij?

Daar zat ik dan. In de schoolbanken te zwoegen om te slagen voor de laatste examens voor de opleiding tot Begeleider in de zorgsector.
YES! GESLAAGD! Ik begon mijn zomervakantie ge-wel-dig. Ik had eindelijk mijn diploma. Daar waar ik 5 jaar lang zocht naar de “perfecte” opleiding, beginnend in de Economische sector.

Ik ben vrijwel meteen begonnen met het werken in een Forensisch Psychiatrisch Centrum. De lange dagen, vreselijk heftige verhalen en het intensieve werken brak me op. Ik nam de verhalen mee naar huis tot slapeloze nachten aan toe.
Helaas tot de conclusie moeten komen dat dit werk niet voor mij is weggelegd. Alhoewel ik het werk kei leuk vond, het mij zó interesseerde en ik er met plezier heen ging. Na het uitchecken, ging mijn werk mee naar huis.
Op dat moment was voor mij de verstandigste keus om noodgedwongen te stoppen. Tja, en dan?
Brainstormen, wat nu? Ik heb altijd gedroomd van een eigen onderneming, maar ja, wat? Waar begin je überhaupt?
Ik kwam bij een instelling terecht waar verstandelijk én geestelijk beperkte volwassenen onder begeleiding wonen. Dit is het werk dat ik wil doen tot aan mijn pensioen! Cliënten begeleiden in hun dagelijkse taken, de verzorging van hen, dagbesteding met hen en meer. Ik genoot oprecht van alle mooie mensen om mij heen.

Na een lange periode werd het werk mij helaas fysiek te zwaar.
Je raadt het denk ik al, ik was ZWANGER! Ons eerste wondertje groeide in mij. Het verschonen, het douchen, het omkleden van mijn cliënten kon ik helaas niet meer aan. Op de afdeling waar ik werkte had ik ook te maken met fysiek geweld vanuit de cliënten. En als zwangere mommy to be zit je hier niet goed.
In goed overleg hebben wij de samenwerking beëindigd.
En dan heb je ineens zo ontzettend veel tijd om nou eens goed te beleven hoe je kleine in je buik mag groeien. Alles is nieuw, een eerste echo, de eerste keer naar het hartje luisteren, het eerste schopje, wij zaten letterlijk op een roze wolk.
En dan ga je je eerste babykleertjes kopen. Waar moet ik beginnen? Wat koop je als eerste? Met hoeveel weken? En de grote vraag WAAR?
Pfieeuw, wat was het lastig om nou exact te vinden wat ik zocht. De zachte aardetinten, zandkleurtjes en oud roze kleurtje. Het gebreide stofje en misschien wel het belangrijkste, 100% zacht biologisch katoen.
De babykamer stond klaar,  de eerste schoentjes, de mutsjes, het badje en eigenlijk hadden wij alles tot aan de luiers en zalfjes aan toe al klaarstaan.
De zoektocht naar de perfecte kleertjes die ik in mijn hoofd had ging zo moeizaam, dat wij met 34 weken zwangerschap nog zo goed als geen kleertjes voor de kleine hadden.
Terwijl wij op een zonnige zaterdagmiddag door het centrum van Amsterdam lopen, al zoekend naar de leuke babykleertjes, geeft mijn man aan waarom het nou zo lastig kiezen is. Of stel ik nou net te hoge eisen? “Jij vindt de Disney kleertjes toch ook wel leuk” vraagt hij mij? En hier namen de hormonen het van mij over, want ik barste in tranen uit. Terwijl hij mij rustig probeerde te krijgen, vroeg hij niet zich af of het niet makkelijker was geweest als ik nou een eigen babykleertjes winkel had gehad. Dan was het zoeken naar de gebreide, zandkleurige, katoenen kleertjes toch wat makkelijker. Alhoewel hij het als een leuk grapje benoemde, kreeg ik hier de ingeving die ik nodig had. Hoe emotioneel dat ik was, veranderde dit in één klap om. In volle enthousiasme riep ik: “Jaa! Dat gaan we doen! Een eigen babykedinglijn! Met gebreide kleertjes in aardetinten en schattige kraagjes.
Mijn man vond dit natuurlijk een geniaal idee, hij was het shoppen inmiddels wel meer dan zat. Nooit meer opzoek gaan naar babykleding klonk als muziek in zijn oren haha. Alhoewel ik natuurlijk wel anders wist.

Mijn man heeft de HBO opleiding tot ICT’er afgerond. Inmiddels is onze kleine een aantal weken oud. Ik had nergens meer oog voor en hield me enkel met de kleine en mezelf bezig.
Hij heeft altijd al gedroomd van een eigen onderneming. De komst van onze kleine heeft hem een zet in de juiste richting gegeven. Want ook hij raakte verliefd op de lieve, kleine, über schattige babykleertjes.
In de tussentijd is mijn man druk bezig geweest met het nadenken over een eigen onderneming in de detailhandel en heeft hiervoor de nodige stappen genomen. Na een lange zoektocht kwam hij terecht in het buitenland. Na heel veel gesprekken, buitenlandse tripjes etc. is het hem gelukt. Alle uren, dagen, weken en maanden dat wij hiermee bezig zijn geweest heeft geleid tot waar wij nu mee bezig mogen zijn.
Klantcontact, adviseren, babykleertjes uitzoeken, het is allemaal écht ons ding. Met plezier staan wij je zo snel mogelijk te woord, met liefde pakken wij je bestelling in. En wellicht een leuk weetje, wist jij dat wij bij elke bestelling een vreugdedansje doen?
Onze droom is een eigen fysieke winkel naast de webshop. En elke bestelling die er nu geplaatst wordt bij ons, is een stapje dichterbij ons doel. 🤎